Bulevardul Republicii, nr.45, Onesti
0234 314 477
gsamonesti@yahoo.com

Absolvenți

Created with Sketch.

Mă numesc Hîrjanca Bianca-Mădălina și sunt absolventă a promoției 2015 Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Onești – profilul Resurse naturale și Protecția Mediului.

În prezent sunt farmacistă și absolventă a masterului de Calitate a Medicamentului, Alimentului și Mediului. Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” a fost pentru mine a doua casă timp de 4 ani.

Aici am avut ocazia să întâlnesc cadre didactice absolut minunate, implicate și cu o dorință aprigă de a aduce performanțe, atât pentru dumnealor, cadre didactice, cât și pentru colegiu dar, cel mai important, pentru elevul în care dânșii vedeau dorința de a se întrece pe el însuși cu fiecare zi ce trecea. Astfel, cele mai importante calități pentru a deveni „asachian” sunt: dorința de a performa, de a cunoaște cât și de a învăța în fiecare zi pentru a crea omul de mâine.

Pe parcursul celor 4 ani, Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” mi-a oferit atât mie cât și colegilor mei șansa de a participa la diverse activități precum voluntariat, proiecte Erasmus dar și practica de specialitate care din punctul meu de vedere este un atu, o portiță către a înțelege și a te familiariza mai mult cu ceea ce urmează să faci în viitor.

Pe această cale vreau să le mulțumesc cadrelor didactice pentru toate eforturile depuse și mă înclin în fața lor pentru că au reușit să își pună amprenta asupra omului de astăzi. Dacă aș fi pusă din nou în punctul de a alege către ce colegiu să mă îndrept, cu siguranță Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” ar fi acela.

Bună, dragilor! Numele meu este Ciorteanu Roxana și sunt absolventă a Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi” Onești, promoția 2016, profil Resurse naturale și protecția mediului.

În prezent, sunt student doctorand la Facultatea de Chimie, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, facultate unde am absolvit și ciclurile de licență și master.

Anii petrecuți în liceu și domnii profesori dedicați și pregătiți sunt cei care mi-au pavat drumul spre destinația actuală.

Natura profilului pe care l-am urmat a fost factorul cheie în decizia mea de a urma facultatea și domeniul chimiei.

Ce vă doresc și vă sfătuiesc pe voi, dragi liceeni, este să vă căutați pasiunea și după ea să mergeți în viață.

Pentru că atunci când faci ce-ți place, ți-ai găsit unul din scopurile vieții. Profitați de orice oportunitate vi se ivește în cale, deoarece din orice ai ceva de învățat.

Nu lăsați viata să treacă pe lângă voi! Anii de acum sunt printre cei mai frumoși, faceți astfel încât să vă aduceți aminte de ei cu drag și să vreți să îi povestiți. Cu drag, O absolventă mândră a liceului vostru.

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security